Desi am avut specializari diferite, pasiunea pentru arta si frumos ne-a adus impreuna.
3d renderer / Photographer

Ștefan-Tiberiu Popescu

Architect / Urbanist / Project manager

Anca-Daniela Ciubotaru

Arhitectura nu este doar un job.

Arhitectura este ceva ce ai în sânge.

Arhitectura este mai degrabă un stil de viață pe care îl alegi.

Când eram mică, mama îmi ascundea culorile, atât de tare se săturase să mă vadă desenând.

Dar eu nu-mi închipuiam viața fără culoare. Nici astăzi viața mea n-ar fi completă fără pasiunea depusă în munca mea, fără lumina caldă a  soarelui prin ferestre dimineața, fără zumzetul orașului și nopțile de vară.

„Ce-o fi căutat o romantică în domeniul arhitecturii?, o să vă gândiți.

Un pic de ordine. Sau mai multă.

Aveam doar 16 ani când am știut că vreau să fiu arhitect. A fost singura alegere și mi-am însușit-o cu multă ambiție și chiar și mai multă muncă.

Am urmat Facultatea de Arhitectură și Urbanism din cadrul Universității „Ion Mincu” din București, dar înainte de a-ți înșira o grămadă de calificări, cursuri și specializări, vreau să-ți spun cu ce aș putea să te ajut pe tine sau ce îți pot oferi ție.

Arhitectura, designul interior, acestea sunt doar cuvinte fără greutate dacă nu înveți să-ți asculți clientul, să-i înțelegi nevoile, să le transpui din vise frumoase și schițe în creion într-un proiect inteligibil, nu doar pentru el, clientul, ci și pentru furnizori și, mai ales, pentru constructori.

Acest lucru îl facem noi, la Tree House Concept, unde, împreuna cu Ștefan Popescu, am descoperit cum se pot îmbina ordinea și rigoarea arhitecturii cu frumusețea, simțul artistic, creativitate, împletirea armonioasă a materialelor și culorilor specifice designului interior.

Fie că ai nevoie de proiectare de construcții civile și industriale, de amenajări interioare, de realizarea documentației de urbanism fie că e vorba de fotografie de arhitectură și de produs, suntem aici pentru tine.

Toate acestea pentru ca voi, clienții noștri, să vă bucurați de frumos și bine acolo unde alegeți să vă petreceți timpul, fie că este locul de muncă, sediul afacerii, spațiul pe care îl numiți acasă, locul de joacă al copiilor voștri sau cel dedicat cumpărăturilor.

Iată câteva repere în parcursul meu profesional:

  • Facultatea de Arhitectură din cadrul Universității „Ion Mincu” București, 2000-2006.
  • Cursurile postuniversitare „Tehnologii speciale în construcții” din cadrul Universității de Construcții „Gheoghe Asachi” și „Dezvoltare Urbană Integrată“ din cadrul Universității „Ion Mincu” ambele în București.
  • În 2005, în paralele cu studiile, am lucrat în cadrul unei firme de arhitectură din București pentru ca în 2006 să lucrez la scenografia unui film american.
  • Tot în 2006 am am plecat ca arhitect junior în Manchester, UK, la o firma de arhitectură cu birouri de proiectare în toată lumea.
  • În anul 2009 am înființat Biroul de Arhitectură – Anca-Daniela Ciubotaru,.
  • În 2009 am devenit membru al Ordinului Arhitecților, Filiala București, iar în 2014 am devenit membru al Registrul Urbaniștilor.
  • În 2017 am înființat firma Tree House Concept SRL.

 

Te invit să navighezi printre proiectele noastre și să ne contactezi.